dissabte, 26 d’abril del 2014

La millor escola del món!

Destrossats. Estem destrossats.

Però contents. Molt contents.

Hem començat ben d'hora. Animats per les Caramelles de l'Orfeó que ens han donat ànims de part del barri. Però hi havia molta feina i potser no hem estat prous. Això ha fet que féssim un pel tard, però els resultats són increïbles.

S'ha pintat, s'ha plantat i s'han i posa't jocs al pati de P3. S'ha eixamplat l'entrada a l'altell de l'ampa, s'ha sanejat i s'ha pintat. S'han pintat totes les baranes del pati de sorra i de la pista. S'ha construït un plenari. S'ha construït un joc de troncs. S'ha plantat a les jardineres. S'han arreglat les prestatgeries de la biblioteca.

Dilluns els nostres infants descobriran un nou pati, amb nous estimuls. Es generaran nous jocs i noves preguntes. Els companys els explicaran que ho han fet ells, amb el pare, la mare i les mestres.... I preguntaran al mestre com ha pogut calçar tant bé aquest nou espai de trobada, d'assemblea, de debat, de treball conjunt, de treball compartit. De treball on ens veiem les cares i no les nuques...

Us deixem les fotos "amateurs" que hem recuperat d'alguns mòbils dels participants. Les bones, les del David Amela, en breu.

Seguim!!!!!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada