dijous, 27 de novembre del 2014

LA NOVA LUDOTECA... huauuu!

A finals del curs passat des de l’AMPA Sant Miquel ens vam proposar reformar la ludoteca. Ens va semblar que jugar és una cosa molt important pels nostres fills i filles i voliem col·laborar amb les mestres per a que el joc simbòlic (la imitació del món dels grans) fos més engrescador i més bonic. Per gaudir i aprendre del joc dins l’escola i donar-li la importància que es mereix en el desenvolupament dels infants.

Vam decidir convocar les famílies i mestres de P3 i P4 per a fer entre tots la reforma, i la participació no només ha estat molt nombrosa sinó que molta gent ha acabat aportant materials i joguines i venint més dies dels que estaven convocats. Els infants de P5 han aportat uns dibuixos molt macos i han proposat nous noms per la ludoteca perquè les famílies que han vingut, puguessin votar quin els agradava més.

El procés ha estat molt enriquidor, però també el resultat final que ara us volem mostrar en aquestes fotos (mil gràcies David Amela!!!). Esperem que infants i mestres la gaudeixin molt i que sigui un lloc ple de bones experiències i rics aprenentatges. I que les famílies que han col·laborat s’animin a seguir participant en fer encara millor aquesta gran casa de tots que és la nostra escola.

Moltes gràcies famílies, infants i mestres!!!!!

(I per a qui vulgui veure el resultat, us convidem a pujar a la ludoteca el proper dilluns 1 de desembre entre les 16.30 i les 17.30 hores de la tarda. Us esperem!!)

Les fotos del resultat final
Les fotos de P3A
Les fotos de P3B
Les fotos de P4A
Les fotos de P4B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada