dissabte, 17 de maig del 2014

Festa de Primavera 2014. Programació i últimes crides.

Només falten 6 dies per La festa de la Primavera 2014!


Ja ho tenim tot preparat... les activitats, els tallers, les exposicions, el bar, la tómbola... Us adjuntem l'enllaç al programa de la festa: https://drive.google.com/file/d/0ByjQVg-FWBRVQ2hJVTBoa2pZRjQ/edit?usp=sharing

Encara sou a temps per portar objectes per a la tómbola de la Festa de la Primavera!! Ja siguin de casa vostra o de les vostres empreses. Recordeu que sense la vostra ajuda la Festa no serà el mateix. També necessitem voluntaris per als tallers. No cal estar tot el matí. Fent de voluntari durant una estoneta fas que la Festa segueixi viva any rere any!

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres com millor creguis. Ja sigui per correu, en persona o a secretaria.

T’hi esperem!!!

Primavera i Nou de Trinquis

Primavera, és nou de trinquis!!!! El solet, una troballa, una cerveseta, una volteta per les parades, un pastisset, un taller, els veïns, bona música, un barri magnific... Això i molt més el diumenge 18 de maig a la plaça del trinquis del barri Padró.

La programació de la festa:






dimarts, 13 de maig del 2014

Les fotos del Posa't Guapa 2014

La espera ha estat llarga, però finalment el David Amela ens ha fet arribar les fotos de la present edició. Transmeten molt bé el CURRO que hi va haver i les ganes i el BON ROTLLO de pares, mares, mestres, nens i nenes.

Felicitats a tots. Estem molt contents i orgullosos de la nostra escola.



Totes les fotos aquí: https://plus.google.com/photos/106963500939564331294/albums/6013023267059082273


I FÒRUM DE LES FAMÍLIES i L'EDUCACIÓ de Catalunya

El proper dissabte 24 de maig se celebrarà el I FÒRUM DE LES FAMÍLIES i L'EDUCACIÓ de Catalunya, en una jornada matinal, de 9:30 a 14:00 a l’Institut del Teatre de Barcelona on podreu venir amb tota la família. El projecte “Famílies amb veu” de la Fundació Jaume Bofill, juntament amb les principals federacions de mares i pares d’alumnes i la Diputació de Barcelona, organitzarà aquesta trobada que vol posar de manifest a tota la societat i els representants de l’Administració, l’existència, les capacitats, la veu, la feina i el valor de les AMPA i les famílies en la vida escolar.



Tota la informació aquí: http://www.familiesambveu.cat/com-podem-millorar-lescola-dels-nostres-fills%3F-veniu-al-forum